Weber
EnergoBit

A 2022-es évvel kezdődően a kolozsvári székhelyű EnergoBit vállalat felvállalta, hogy további támogatást nyújt a Kolozsvári Református Kollégium Szakiskolája számára, főleg a Villanyszerelő és az Elektronikus műszer- és berendezéskezelő osztályoknak.

Advent
Szabadság

Szabadság

kep
szabadsag

Török Zoltán igazgató

kep
Szabadság

Székely Árpád: dolgozni kell, és az eddigi utat követni

kep
Szabadság

Nem vagytok egyedül! 

kep

Interaktív nyílt nap a Református Kollégiumban

Kollégium. Forrás: Szabadság
Szabadság

„Kezdetben volt az ige, és az ige testté lett.” Valahogy így indult újra elsőként az erdélyi egyházi iskolák közül a Kolozsvári Református Kollégium 1990. október 1-jén.

kollégim, templom Forrás: erdelyinaplo.ro
Erdélyi Napló

A kolozsvári református kollégium harmincadik tanévét kezdte meg, nemsokára pedig újraalakulásának 30. évfordulóját ünnepli. Erre az alkalomra az iskola kórustalálkozóval és a kollégisták családi találkozójával emlékezett.

A kollégium épülete. Forrás: kronika.ro
Krónika

Megújult épületben indíthatta idén a 29. tanévet Kolozsvár egyik legrégebbi iskolája, a Református Kollégium. A magyar kormány által támogatott hároméves felújítás most ért véget, vasárnap ünnepélyes keretek között adták át a megszépült épületet. 

Áder János
Krónika

Áder János köztársasági elnök július 7-én, szombaton Kolozsvárra látogat, ahol felavatják a református kollégium felújított épületét.

szakiskola. Forás: Krónika
Krónika

Egy belvárosi étteremben szerzett tapasztalatairól és az új képzésről beszélt a Krónikának a Kolozsvári Református Kollégium egy éve elindult szakiskolájának szakács szakos diákja.