Iskolakezdés

Image
Tanévkezdés

Iskolánk az új tanévben, hétfőn 8 órától tárt kapukkal várja diákjait!

Szeretettel hozzuk szíves tudomására a kedves szülőknek és diákoknak, hogy az ünnepi tanévnyitóra 2021. szeptember 13-án hétfőn kerül sor az alábbi időpontokban:

elemi, V-VIII osztály számára 11 órától a Farkas utcai templomban,

líceumi, valamint asszisztensképző osztályok számára 12 órától a Farkas utcai templomban,

szakosztályok számára 9 órától, a Hidelvei templomban.

A járványügyi helyzethez igazodva, mindannyiunk biztonsága érdekében kérjük, hogy csupán a fogadalmat tevő gyerekeket (előkészítő, V., IX. osztály, illetve intézményünk bármely osztályának új diákját) tessenek templomba kísérni,- lehetőleg egy szülő-, a számukra kijelölt helyet elfoglalva.

Szeretettel kérjük a IX.-es (líceumi) diákjainkat, az asszisztensképző első évfolyamát, hogy a hagyományos ünnepi fogadalomtétel próbájához, szíveskedjenek 8 órára a kollégium udvarán megjelenni, szakiskolás IX.-es diákjainkkal 8 órakor a szakiskola udvarán találkozunk.

Továbbá kérjük az első és ötödik osztályosokat, hogy szintén az ünnepi fogadalomtétel próbájához, szíveskedjenek 8 órára a templomban megjelenni.

Szeretettel hívjuk fel bentlakó diákjaink figyelmét, hogy családi orvosuktól idejében szerezzék be a szükséges “Aviz epidemiologic” igazolást. A bentlakás vasárnap reggeltől foglalható el.

Áldott találkozást az új iskolai tanévben!